Menu

Workshops

Een aantal keer per jaar organiseer ik workshops en informatiebijeenkomsten over gezondheid. De agenda vind je hieronder.

Mentale veerkracht

In maart jl., verzorgde ik, voor Internationale Vrouwendag  een online workshop “mentale veerkracht“. Wanneer je interesse hebt in dit thema neem dan even contact met mij op.

Gezonde darmen, hoe doe je dat?

In oktober 2021 (datum wordt nog bekend gemaakt) verzorg ik een workshop over het belang van een gezonde darmflora. Waarom is dat zo belangrijk? En wat is daar dan voor nodig?

 

Workshopdag ‘ontspanningsmassages’     

workshop ontspanningsmassages

Een leerzame en ontspannende workshop. We starten de dag met een korte uitleg over het gebruik van etherische olie om vervolgens zelf aan de slag te gaan.

Je leert én ontvangt in het ochtendgedeelte, na een stukje theorie, een ontspannende handmassage. In de pauze genieten we samen van een geheel verzorgde, gezonde lunch.

In het middaggedeelte ontvang en leer je een ontspannende voetmassage geven.

We werken in een kleine groep van max 6 deelnemers zodat er voldoende aandacht is. Jouw investering € 95,00 Dit is inclusief koffie/thee, lunch en het gebruik van olie, en handdoeken. Je ontvangt de massages op papier mee naar huis.

Vanaf oktober 2021 worden er weer nieuwe workshops ‘massage’ ingepland.

Meld je aan