Over Yvonne Veenendaal

×

Yvonne Veenendaal

Wie is Yvonne Veenendaal

We zitten aan tafel wanneer mijn vader vraagt: “wat wil jij later worden Yvonne?” Ik ben op dat moment 13 jaar jong en antwoord vlot: “ik wil later mensen helpen weer gezond te worden”.

Voor mij lag het voor de hand dat ik de gezondheidszorg in zou gaan. Voor mijn vader, die ondernemer was, niet. Die had een ander toekomstbeeld voor zijn oudste dochter. Volgzaam als ik destijds was vervulde ik de wens van mijn vader en nam ik na een aantal omzwervingen zijn bedrijf over. Echter, het bloed kruipt waar het niet gaan kan en nadat het leven mij een flink aantal uitdagingen had geboden gooide ik het roer om en koos ik voor datgene waar mijn hart sneller van ging kloppen.

Ik volgde verschillende opleidingen in natuurgeneeskunde op het gebied van massage, voetreflex, bloesemremedies en aromatherapie. Nog later volgde ik opleidingen op het gebied van coaching, systemisch werk (familieopstelling), orthomoleculair voedings- en suppletieadvies en werd ik ESB® practitioner.

Omdat de omgeving waarin we wonen en werken, zonder dat we dit vaak door hebben, ook van invloed is op ons welzijn heb ik mij ook daarin geschoold. Hiervoor heb ik de opleiding Qi-Mag TAO Geomantie en Feng Shui gevolgd.

Mijn werkervaring deed ik op in mijn eigen bedrijf, de gezondheidszorg en sinds 2008 voeg ik alles samen in mijn eigen praktijk. Hier komt alles bij elkaar, mijn werk- en levenservaring, de coaching, het energetisch lichaamswerk, gezonde voeding en vooral mijn hartewens om mensen te ondersteunen naar (nog) meer natuurlijke gezondheid.

Wie mij wat beter kent weet dat ik:

 • een buitenmens ben
 • getrouwd ben met Dick
 • een prachtige zoon en dochter op de wereld mocht zetten
 • vier heerlijke kleinzoons heb
 • heel graag reis
 • een echte verbinder ben
 • een tikkeltje eigenzinnig ben
 • mijn vrijheid heel belangrijk vind
 • houd van puur en eerlijk eten
 • na het eten geniet van een expresso met chocolade
 • een bos- of strandwandeling maak wanneer mijn hoofd te vol is
Neem contact op