TAO Geomantie (landclearing)

×

Wat is TAO Geomantie?

Al honderden, zelfs duizenden jaren wonen we op aarde. De plek waar we wonen en werken en waar we vaak geen idee van hebben wat er zich heeft afgespeeld.

Dat is toch verleden tijd zal je misschien denken. Dat klopt, maar al deze gebeurtenissen heeft de aarde wel in haar geheugen opgeslagen. Je herkent vast wel dat je ergens komt en je direct heel prettig voelt. Het tegenovergestelde kan ook. Je komt op een plek en voelt je er ongemakkelijk zonder dat je dit kunt duiden.

Daarnaast bevinden zich in de aarde fenomenen als bijvoorbeeld wateraders, breuklijnen en ondergrondse moerassen. De gebeurtenissen die ooit hebben plaatsgevonden en de aardse fenomenen kunnen verstorend werken op de harmonie van de omgeving. Daarmee is dit ook van invloed op het welzijn en de gezondheid van de mensen die er wonen en werken.

TAO Geomantie, ook wel land- of houseclearing genoemd, is een oude Taoistische techniek waarbij de verschillende fenomenen op een perceel in kaart worden gebracht. Daarna wordt het stuk land opnieuw in harmonie gebracht en gerevitaliseerd (dat wil zeggen teruggebracht naar de oorspronkelijke, natuurlijke staat). Na een landclearing ervaren mensen meer rust in hun huis, slapen ze beter en voelen ze zich echt ‘thuis’. Ik ben opgeleid in dit mooie werk door Hanako, Senior Qi-Mag Feng Shui en TAO Master and Geomancy teacher.

Wil je meer weten? Bel mij gerust of neem alvast een kijkje op deze site.

Neem contact op