Menu

Vrouwenbenen op tafel ®

Sinds april 2015 organiseer ik eens per maand  “Vrouwenbenen op tafel”. Hier kun je, in een gezelschap van inspirerende vrouwen, even je benen op tafel leggen en je werkweek afsluiten of even onderbreken met een goed gesprek in informele sfeer.

Uit de vele gesprekken die ik de afgelopen jaren met ondernemende en leidinggevende vrouwen had blijkt dat er een aantal voorwaarden is om je veerkracht en vitaliteit te bewaren. Voorwaarden die ook van belang zijn om de vitaliteit in organisaties te borgen. Het gaat dan o.a. om oprechte aandacht voor je eigen én elkaars welzijn om duurzaam inzetbaar te zijn én te blijven, samen sparren, kennis delen en het regelmatig inlassen van ontspanningsmomenten.

Met “Vrouwenbenen op tafel” faciliteer ik graag een podium voor vrouwen die weten dat krachten bundelen en kennis delen van belangrijke meerwaarde is. Bijeenkomsten waar het samenkomen van daadkracht en kwetsbaarheid de fonkeling van feminien leiderschap toont.

Elke bijeenkomst staat er een thema centraal, waarbij er minstens één vrouw aan tafel zit die de expertise over dat thema in huis heeft en haar passie daarvoor met ons deelt. Thema’s die gaan over onder andere vrouwelijk leiderschap, inspiratie, gezondheid, diverse maatschappelijke thema’s en kunst & cultuur.

Een kleurrijk gezelschap van inspirerende vrouwen zit aan tafel. De thema’s leveren veel gespreksstof en onderlinge verbinding op. De ontmoetingen aan tafel hebben al veel nieuwe verbindingen én samenwerkingen opgeleverd.

Sinds 2019 is er de ene maand een lunchbijeenkomst (met thema en zonder spreekster) en de andere maand een vrijdag namiddag/avond bijeenkomst (met spreekster).

Bekijk de agenda

Je kunt aanschuiven wanneer je….

  • de ander écht wilt ontmoeten en het inspirerend vindt om met andere vrouwen kennis en ervaring uit te wisselen
  • jouw expertise met andere vrouwen wilt delen
  • het fijn vindt om op een plezierige en informele wijze met elkaar van gedachten te wisselen over het thema
  • je aanmeldt via yvonne@yvonne-veenendaal.nl
  • bereid bent om € 27,50 excl. BTW te investeren in een inspirerende bijeenkomst waarbij je ook je netwerk kunt uitbreiden

Bij de vrijdagbijeenkomst zorg ik ook voor eten en uiteraard een drankje. Dit is bij de prijs inbegrepen. 

De lunchbijeenkomst is altijd in een horecagelegenheid waar je zelf je lunch kiest en afrekent.

Ik ontmoet je graag! Na aanmelding krijg je van mij de exacte locatie door.

Bij de vrijdagbijeenkomsten kun je vanaf 16.30 uur inlopen. Om 17.00 uur leggen we onze benen op tafel en omstreeks 19.30 uur ronden we af.

Bij de lunchbijeenkomsten zitten we van 12.00 – 14.00 uur samen aan tafel.

Bekijk de agenda