Landclearing

×

Energie

Je komt op een plek waar je nog nooit eerder bent geweest en voelt je er direct op je gemak. Je hebt een plek in huis waar je het allerliefste bent. Je komt een restaurant binnen en zoekt ‘op gevoel’ een tafeltje uit. Dit alles doe je niet zomaar. Dat heeft te maken met iets wat je niet ziet maar wel voelt: energie.

Het tegenovergestelde kan ook. Je komt op een plek waar je je, zonder aanwijsbare reden heel ongemakkelijk, misschien zelfs een beetje angstig, voelt. Of je komt een kamer binnen waar een paar mensen net een stevige woordenwisseling hebben gehad. Je was er niet bij, weet er niet van en toch neem je de spanning waar. De energie van de woordenwisseling ‘hangt’ nog in de ruimte.

Waar heeft dat nou mee te maken

Al honderden, zelfs duizenden jaren wonen we op aarde. De plek waar we wonen en werken en waar we vaak geen idee van hebben wat er zich heeft afgespeeld.

Dat is toch verleden tijd zal je misschien denken. Dat klopt, maar al deze gebeurtenissen heeft de aarde wel in haar geheugen opgeslagen.

Daarnaast bevinden zich in de aarde fenomenen als bijvoorbeeld wateraders, breuklijnen en ondergrondse moerassen. De gebeurtenissen die ooit hebben plaatsgevonden en de aardse fenomenen kunnen verstorend werken op de harmonie van de omgeving. Daarmee is dit ook van invloed op het welzijn en de gezondheid van de mensen die er wonen en werken.

Is daar wat aan te doen?

Ja, door speciaal daarvoor opgeleide TAO-geomantie consultants (een hele mond vol he!) Ik ben er daar een van in Nederland. Dat werk heet landclearing. Ongelooflijk mooi werk en helaas bij de meeste mensen nog onbekend.

Wat is een landclearing?

Landclearing is een oude Taoistische techniek waarbij de verschillende fenomenen op een perceel in kaart worden gebracht, stressfactoren worden weggenomen of gereduceerd. Daarna wordt het perceel (en dus het huis/bedrijfspand) opnieuw in harmonie gebracht en gerevitaliseerd. Dat wil zeggen teruggebracht naar de oorspronkelijke, natuurlijke staat. Na een landclearing ervaren mensen meer rust in hun huis, slapen ze beter en voelen ze zich echt ‘thuis’. Ik ben opgeleid in dit mooie werk door Hanako Lodder, Senior Qi-Mag Feng Shui, TAO Master and Geomancy teacher.

Je hebt vast een plek in je huis of tuin waar je je heel comfortabel voelt. Wil je je niet alleen op die ene plek maar in je hele huis heel relaxed voelen? Bel mij gerust. Ook als je er meer over wilt weten.

Neem contact op