Voetreflexbehandeling

×

Voetreflexbehandeling

Een voetreflexbehandeling is een heel oude behandelvorm binnen de natuurgeneeskunde.

Het is voor alle leeftijden én is breed toepasbaar. Denk bijvoorbeeld aan fysieke ongemakken als hoofdpijn, maag- & darmklachten en vermoeidheid.

Ook hormonale klachten die zich voordoen bij menstruatie en overgang kunnen effectief worden behandeld met deze behandeling.

Hoe werkt het?

Op onze voeten (met name de voetzool) zitten zo’n 30.000 zenuwuiteinden. Door gepaste druk met duim en vingertoppen te geven worden deze geprikkeld. Zo wordt er een signaal afgegeven aan het corresponderende lichaamsdeel dat met deze zenuwuiteinden in verbinding staat. De werking van het betreffende orgaan, weefsel, spier of gewricht wordt hiermee gestimuleerd in zijn werking.

Op deze manier worden afvalstoffen afgevoerd, energieblokkades opgeheven en wordt het zelfherstellend vermogen van ons lichaam in werking gezet.

Hoe ziet een voetreflexbehandeling eruit?

Kom je voor de eerste keer in mijn praktijk? Dan plannen we een eerste sessie met intake. Terwijl jij lekker met je voeten in een voetbad zit en geniet van een kopje thee, stel ik jou een aantal vragen. Afhankelijk van jouw vraag stellen we een plan op. Dan ga jij lekker liggen en ga ik aan het werk op jouw voeten.

Jouw investering

De eerste keer betaal je voor de intake en behandeling € 88,00. Voor vervolgbehandelingen € 67,50.

.

Neem contact op