Retreats voor vrouwen

×

Retreats voor vrouwen die de verbinding met zichzelf willen herstellen

In mijn praktijk ontvang ik veel, vaak hoogsensitieve, vrouwen die zich continue aanpassen aan wat de omgeving van hen verwacht. Op termijn is het resultaat hiervan oververmoeidheid en overprikkeldheid. Zij raken de verbinding met hun eigen verlangens kwijt. Even pas op de plaats, voor korte of langere tijd, kan een goede remedie zijn.

Om die reden organiseer ik in 2024 een aantal retreats voor vrouwen. Denk dan aan 1-op-1 retreats in mijn praktijk. Dag- en dagdeelretreats samen met andere vrouwen op een plek waar je even helemaal tot rust én tot jezelf komt.

De 1-op-1 retreats kun je vanaf januari 2024 vrij inplannen. De dag(deel)retreats plan ik in op door mij gekozen data.

Tijdens een 1-op-1 retreat mag je je een paar uur onderdompelen in de stilte van mijn praktijk. Je ontvangt dan van mij een:

  • heerlijke kop kruidenthee
  • magnesium voetbad
  • ontspannende meditatie
  • hoofdmassage
  • voetmassage
  • handmassage
  • presentje voor thuis om na te genieten

Jouw investering voor deze 1-op1 mini-retreat € 175,00 all-in.

Op 7 april jl. heeft de eerste zondagmiddagretreat plaats gevonden. Met een mooie groep vrouwen hadden we in het Witte Kerkje in Lunteren een fijne middag. Deze retreat begeleidde ik samen met Elisabeth Verheij, energetisch therapeut. Deze vriendelijke, warme vrouw heeft haar praktijk in Bennekom. Elisabeth verzorgde deze middag de klankschalensessie. Zelf begeleidde ik de Qigong, ademoefeningen en meditaties. De deelneemsters gingen na afloop ontspannen huiswaarts.

Wil je ook een keer bij zo’n middagretreat zijn? Dat kan, je bent van harte welkom!

De volgende zondagmiddagretreat is op 16 juni a.s. Deze retreat organiseer ik samen met Cynthia Ranoesetiko, een jonge enthousiaste yogadocente en facilitator van Vrouwencirkels. Cynthia verzorgt deze middag een Flow yogasessie. Voor deze yogasessie hoef je geen ervaring te hebben. Deze retreat staat in het teken van ontspanning en het leren herkennen van jouw lichaamssignalen. Adem en meditatie zijn de andere onderdelen van deze middag.

Je kunt inlopen voor een kopje thee met wat lekker vanaf 13.15 uur en kort kennismaken met de vrouwen die deze retreat begeleiden en de andere deelneemsters. We starten om 13.30 uur en sluiten af om 17.00 uur. De kosten voor deze dagdeelretreat € 49,50. Locatie: het sfeervolle Witte Kerkje in Lunteren. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.