Menu

Leefstijl- & voedingsadvies

Een gezonde leefstijl en de juiste voeding, in een zo optimaal mogelijk samenstelling, voorkomt veel gezondheidsklachten. Voor onze lichaamsprocessen is het belangrijk dat we voldoende echte voeding tot ons nemen.

Wat is dan echte voeding?

Binnen de orthomoleculaire voedingsleer betekent dat voeding waarin alle belangrijke voedingsstoffen (vitaminen, mineralen, vetten, koolhydraten en eiwitten) optimaal aanwezig zijn.

Door ziekte, stress en belasting met ongewenste stoffen uit onze omgeving kunnen er al snel tekorten ontstaan. Die tekorten kunnen verschillende lichaamsprocessen zoals bijvoorbeeld ons immuunsysteem, onze hormoonhuishouding en ons zenuwstelsel ontregelen.

Door de juiste voeding, een gezonde leefstijl en indien gewenst voedingssupplementen tot ons te nemen ondersteunen we het zelfherstellend vermogen van ons lichaam.

Kun je hierbij wel wat advies gebruiken? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Na een uitgebreide health-check kijken we waarmee voor jou de winst in (nog) meer gezondheid is te behalen.