Yvonne Veenendaal banner

Integrale holistische massage

×

Integrale holistische massage

Bij een integrale holistische massage wordt met verschillende massagedisciplines gewerkt. Deze vorm van massage zet ik in bij zowel fysieke als mentaal/emotionele klachten.

Er wordt gewerkt vanuit de volgende disciplines:

  • Klassieke (ook wel Zweedse genoemd) massage
  • Holistic Pulsing
  • Bindweefselmassage
  • Haptonomie
  • Energetische massage

Het is voor mij gebruikelijk om vanuit een holistische visie te werken. Dat wil zeggen dat ik kijk naar jou als geheel en niet alleen naar de klacht. Tijdens de massage is er aandacht voor de body-mind connectie. Een behandeltraject start altijd met een intake. In overleg met jou maak ik een behandelplan.

Bij al mijn massages maak ik gebruik van zuiver etherische olie.

Neem contact op