Feng Shui

Feng Shui

×

Feng Shui: wat is het?

Veel mensen denken bij Feng Shui vooral aan de inrichting van huis of werkruimte. Dat is inderdaad een onderdeel daarvan. Maar Feng Shui is veel meer dan dat. Het is een eeuwenoude Chinese filosofie over, kort gezegd, leven in harmonie met je omgeving.

Het is van vitaal belang dat de energiestromen makkelijk jouw huis of bedrijfspand binnen kunnen komen én makkelijk hun weg naar alle delen binnen huis of bedrijfsruimte vinden. In een opgeruimd en schoon huis kan de energie makkelijk stromen en zal je hiervan profiteren. Veel mensen zijn zich hiervan helaas niet bewust. Voldoende Chi (zuurstof en levenskracht) ondersteunt je in je relaties, in werk, in gezondheid, welvaart. Kun je dit zelf beïnvloeden? Ja, dat kan!

Feng Shui advies

Voor een Feng Shui advies kom ik graag bij jou thuis of in je bedrijf om een quick scan uit te voeren. Vervolgens ga ik aan de slag met een plattegrond van jouw huis of bedrijfspand om, met behulp van speciaal hiervoor bedoelde tools, een aantal zaken in kaart te brengen. Waar stroomt de energie vrij, waar blokkeert hij. Hoe is de architectuur van het pand, hoe zijn de ruimtes ingedeeld. Ondersteunt dit jou of werkt het tegen je? Zo staat elk deel van het huis voor een van de levensgebieden zoals: gezondheid, relaties, werk, welvaart enz.

Het spreekt vanzelf dat je van mij tips en adviezen krijgt over hóe je een en ander positief kunt beïnvloeden. Ik heb, in mijn eigen huis en praktijkruimte, ervaren dat een kleine verandering al een groot effect kan geven.

Neem contact op