Menu

Coaching

Coachen is mijn tweede natuur. Het gaat vanzelf. Ik vond dat zelf altijd heel gewoon totdat ik mensen na een gesprek steeds vaker hoorde zeggen: “Goh, dank je wel. Jouw scherpe vragen en de kunst om feilloos de vinger op de zere plek leggen, helpen mij echt verder. Ik ben me nu bewust van mijn eigen aandeel van hetgeen in ik mijn leven tegenkom.”

En ik, ik realiseer mij dat ik er veel energie van krijg wanneer ik iemand weer heb “wakker geschud” en de puzzelstukjes bij haar of hem op de juiste plaats vallen. Het geeft mensen weer moed en energie om verder te gaan.

Vaak komt iemand met werkgerelateerde vragen bij mij binnen maar, waarschijnlijk onnodig te zeggen, er ligt altijd een persoonlijk thema onder.

Want waarom ben jij altijd degene op je werk die het licht uitdoet? 😉

Veel voorkomende thema’s en vragen in mijn praktijk zijn:

  • Alles zit tegen, ik begrijp niet wat er gebeurd
  • Ik verveel me op mijn werk, benut ik wel al mijn kwaliteiten?
  • Ik slaap niet meer omdat ik lig te piekeren.
  • In de privésfeer altijd de regelaar zijn, nooit nee durven zeggen
  • Puur op wilskracht functioneren in plaats van de dingen te doen waar je blij van wordt
  • Ik heb mijn leven op orde en toch ervaar ik onvrede

Helaas zie ik steeds meer (en steeds jongere) mensen in mijn praktijk die stress- & burn-out verschijnselen vertonen.

Overal bij willen zijn, niets missen, prestatiedruk, ongezonde eetgewoonten, te weinig bewegen en dan iets waar met name vrouwen erg ‘goed’ in zijn: er altijd voor de ander zijn en zichzelf vergeten.

Tja, dat vraagt erom dat je jouw vitaliteit en mentale veerkracht verliest. Niet fijn! Het goede nieuws is dat er wat aan te doen is.

Als gecertificeerd en HBO-opgeleid Coach Persoonlijke Ontwikkeling ondersteun ik je graag bij het hervinden van jouw vitaliteit en mentale veerkracht. We brengen de oorzaak in beeld, we kijken naar wat je mag loslaten, wat jou ondersteunt, waar je jouw focus mag leggen en waar je energie van krijgt.

Of ik voor jou de geschikte coach ben?

Daar komen we achter in een gratis Skype verkenningssessie van max 20 minuten.

Gewoon bellen mag ook!

Neem contact op