Tijd om te stralen!

×
Ga terug naar het overzicht

Tijd om te stralen!

Heb je ook zo’n zin om weer te stralen maar voel je je er te moe voor? Misschien komt het omdat jouw deur altijd openstaat en ben je van mening dat je er altijd voor de ander moet zijn wanneer dat nodig is.

“Tuurlijk”, hoor ik je denken, “vanzelfsprekend toch?”

Je hebt geen idee hoe vaak ik dit tegenkom in mijn praktijk. Vrouwen die moe zijn. Niet gewoon moe maar uitgeblust. Herken je dat? Altijd klaar staan voor je buurvrouw, vriendin, collega, werkgever en wie er allemaal jouw hulp nodig heeft. Denk je!

Ze hoeven niet eens om hulp te vragen. Dat doen ze meestal ook niet omdat jij al van een kilometer afstand ziet én voelt dat het even niet zo lekker loopt bij hen.

Fijn dat je zo (hoog)gevoelig bent dat je snel doorhebt wat er speelt en ook nog dat je er meestal een oplossing voor weet.

Maar wees eens eerlijk naar jezelf. Hoe vaak ga je dan niet aan de slag  terwijl je andere plannen had of misschien wel moe bent en draai je ‘overuren’ puur op wilskracht?

Ik deed het ook heel lang. Leven vanuit, met name, mijn mannelijke energie. Alsmaar doorgaan en geen tijd nemen om te voelen.

Durf jij te voelen hoe het met jou gaat? Erkennen dat, door je gevoeligheid, je meer rust nodig hebt dan je jezelf toestaat? Meer de zachtheid van je vrouwelijke energie toestaan? Ook jij kunt (weer) stralen!

Misschien herken en erken je het al wel maar weet je nog even niet hóe je dat dan doet. In mijn groepstraject ‘Vleugelvrouw’ deel ik mijn ervaringen en tips én kun je samen met andere vrouwen hierover sparren.  

Wil je erbij zijn? Er start een nieuwe groep op 25 september a.s.

Ga terug naar het overzicht