Het was weer zo’n week!

×
Ga terug naar het overzicht

Het was weer zo’n week!

Zo’n week waarop je terugkijkt op zondagmiddag en denkt: “wauw, wat mooi!”

De eerste werkweek na mijn vakantie stond behoorlijk vol gepland met afspraken in mijn praktijk. Té vol eerlijk gezegd. Maar ja, om behandeltrajecten op een goede manier te laten doorlopen was het even niet anders.

De maandagmorgen begon met een verzoek om een clientafspraak een week te verzetten. Zoals ik inmiddels ken blijft het dan nooit bij die ene afspraak. Er volgen er dan altijd meer in zo’n week.

Is dat erg? Nou, financieel technisch niet fijn maar wanneer je kunt omdenken en het ziet als extra vrije tijd ondersteunt dat je eigen vitaliteit. En in zo’n volle week ervaar ik dat als een cadeautje 

Bijzonder was mijn afspraak met een 88-jarige dame. Ik heb haar, bij hoge uitzondering, thuis behandeld. Dus op pad met mijn massagetafel in de auto naar een naburig dorp.

Wat hadden we een mooie ontmoeting! Wat fijn dat ik haar vertrouwen kreeg en haar mocht masseren om wat ontspanning te brengen in wat voor haar tot nu een stressvol jaar is geweest.

Met een glimlach van oor tot oor en vervuld van dankbaarheid voor deze bijzondere ontmoeting, reed ik weer naar huis.

Ergens halverwege deze week mocht ik zélf een ontspanningsmassage ontvangen van een collega. Zo fijn om als collega’s er op die manier ook voor elkaar te kunnen zijn!

Op vrijdagmiddag- en avond sloot ik mijn werkweek af samen met een gezelschap prachtige vrouwen uit mijn inspiratienetwerk. We gingen op pad met bomenexpert Jeroen Heindijk in het bos in mijn ‘achtertuin’.

Daarna genoten we van een overheerlijke maaltijd bereid door Hilde en Judith, werkzaam in de biologisch dynamische tuinen van Kraaybekerhof.

En niet in de laatste plaats genoten we enorm van elkaars gezelschap. Een avond vol plezier, verbinding en delen.

Wat een mooie afsluiting van mijn werkweek! Wat een mooie mensen mocht ik deze week ontmoeten.

Nou, zo’n week dus! Een week waarop ik met heel veel plezier en dankbaarheid terugkijk.

Ga terug naar het overzicht