Menu

Agenda

Tijdens de laatste lunchbijeenkomst in maart, gingen we met elkaar in gesprek over ‘echte rijkdom, waar ervaar jij dit in jouw leven!’

Dit leverde ongelooflijk mooie gesprekken op. De echter rijkdom zit in heel basale dingen als gezondheid, familie, vrienden, een fijne werksituatie.

Wil je ook een keer bij zo’n themalunch aanwezig zijn? Het volgende thema, op donderdag 6 mei a.s. van 12.00 – 13.30: ‘liefde en compassie’.

We gaan 6 mei a.s. weer voor een live-bijeenkomst. Op het terras, dus trek wat warms aan. Deze week blijft het nog wat fris voorjaarsweer.

De lunches zijn altijd in Ede (of directe omgeving). Je kiest zelf van de kaart wat je wilt eten en rekent ook direct bij de restauranteigenaar af.

 

Aanmelden? Klik hier

De inspiratiebijeenkomsten op vrijdag namiddag/avond zijn vanwege de landelijke maatregelen voorlopig opgeschort. Ik hoop deze snel weer te kunnen organiseren. Op de rol voor de eerst mogelijk keer staat mijn Marianne van Ingen (Zyza) . Zij is kunstzinnig coach en geeft intuïtieve schilderlessen. Tijdens deze bijeenkomst deelt zij haar persoonlijk verhaal en gaat zij ons laten ervaren dat iedereen uniek is in haar creativiteit. (en dat gaat echt niet alleen over kunstzinnige creativiteit).

Je kunt vanaf 16.30 uur inlopen voor een welkomstdrankje en alvast kennismaken met de andere vrouwen. Om 17.00 uur starten we de bijeenkomst. We eten na de presentatie samen en sluiten omstreeks 19.30 – 20.00 uur af.

De exacte locatie (in Ede) krijg je van mij na aanmelding door.

Deelname aan de vrijdagbijeenkomst vraagt van jou een investering van 27,50 excl. BTW en inclusief maaltijd en drankjes.

Wil je erbij zijn? Aanmelden? Klik hier