Menu

Agenda

Tijdens de laatste (6 oktober jl.) lunchbijeenkomst gingen we met elkaar in gesprek rondom het thema: ‘een gezonde leefstijl, hoe bewust ben jij daarmee bezig?’

Het was interessant om te horen hoe de tijdens deze lunch aanwezige vrouwen daar vorm en inhoud in hun eigen leven aan geven. Uiteraard werden voeding, bewegen en ontspanning genoemd als ingrediënten voor een gezonde leefstijl. Wat ook aan de orde kwam was ‘zingeving’. Wat doet dat met je leefstijl en algeheel welbevinden? Daarover ontstonden mooie, waardevolle gesprekken. 

Wil je ook een keer bij zo’n themalunch aanwezig zijn? De volgen is op 10 december a.s. Het thema: ‘echte rijkdom, waar in je leven ervaar jij dat?’

De lunches zijn altijd in Ede (of directe omgeving). Je kiest zelf van de kaart wat je wilt eten en rekent ook direct bij de restauranteigenaar af.

Aanmelden? Klik hier

 

Op 6 november is er weer een inspiratiebijeenkomst. Deze keer is mijn podiumdame Marianne van Ingen (Zyza) . Zij is kunstzinnig coach en geeft intuïtieve schilderlessen. Tijdens deze bijeenkomst deelt zij haar persoonlijk verhaal en gaat zij ons laten ervaren dat iedereen uniek is in haar creativiteit. (en dat gaat echt niet alleen over kunstzinnige creativiteit)

Je kunt vanaf 16.30 uur inlopen voor een welkomstdrankje en alvast kennismaken met de andere vrouwen. Om 17.00 uur starten we de bijeenkomst. We eten na de presentatie samen en sluiten omstreeks 19.30 – 20.00 uur af.

De exacte locatie (in Ede) krijg je van mij na aanmelding door.

Deelname aan de vrijdagbijeenkomst vraagt van jou een investering van 27,50 excl. BTW en inclusief maaltijd en drankjes.

Wil je erbij zijn? Aanmelden? Klik hier